12.07.2020

GESPREK | Ruimte voor kunst

Tot 13 september kan je in Sint-Michiels Pre-Triënnale Brugge 2020: PLATFORM bezoeken, een tijdelijk tentoonstellingspaviljoen dat negen weken lang, negen gasten de vrije ruimte biedt om eigen werk en dat van collega's te tonen. Het PLATFORM is een experiment, een alternatieve plek waarin hedendaagse kunst en architectuur een plaats vinden buiten de witgekalkte muren. In Brugge blijft de vraag naar tentoonstellingsruimtes groot. Kunnen dergelijke (tijdelijke) ingrepen een alternatief bieden?

De initiatiefnemers van Pleasure Island, kunstenaar en curator Laurens Mariën en Jessica Gysel (Girls Like Us) nemen ons mee in hun verhaal.

© Jarne Reynaert

 

◆   Wanneer? Zaterdag 18 juli, 11.00 u

◆   Waar? Gezellehuis – Rolweg 64, 8000 Brugge

◆   Tickets (t.v.v. Live 2020): €3 – reserveer hier

 

Dit gesprek maakt deel uit van het uitZOMERlijk programma, georganiseerd in samenwerking met Brugge Plus, Cactus muziekcentrum, Concertgebouw Brugge, Cultuurcentrum Brugge, KAAP, Musea Brugge, Openbare Bibliotheek Brugge, Mooov, Cinema Lumière en Stad Brugge.

 

Als u verder surft op deze website, stemt u in met het gebruik van cookies om de website optimaal te laten werken, maar ook om bezoekersstatistieken op te stellen. Voor meer informatie verwijzen we u naar ons cookiebeleid.