Maak bakstenen met Bangkok Project Studio

Workshop

Maak in House of Time onder begeleiding van Boonserm Premthada, oprichter van Bangkok Project Studio, zelf bakstenen met lokaal natuurlijk materiaal: paardenmest.

Wanneer
10.07.2024
09:30 – 12:30
Waar
House of Time (Komvest 45/47)
The elephant theater pavilion bangkok project studio 8

Boonserm Premthada, oprichter van Bangkok Project Studio en één van de deelnemende architecten van deze editie van Triënnale Brugge, ontwikkelde voor een olifantenpaviljoen in Bangkok een nieuw soort baksteen uit olifantenmest: de elephant dung brick. Maak in House of Time onder begeleiding van Boonserm Premthada zelf bakstenen met lokaal natuurlijk materiaal: paardenmest.

  • €5 p.p. (incl. drankbon)
  • Reserveren kan binnenkort

Over Bangkok Project Studio

Bangkok Project Studio (2003, Bangkok, TH) werd opgericht door Boonserm Premthada (°1966, Bangkok, TH) en wordt vandaag als een van de meest invloedrijke Thaise architectenbureaus gezien. Zijn praktijk vertrekt vanuit een duurzame, holistische aanpak, waarbij architectuur een brug vormt tussen historisch en hedendaags, menselijk en natuurlijk, binnen en buiten. Door te spelen met schaal en zintuiglijke beleving, wil hij de gebruiker doen vertragen, de aandacht verscherpen voor wat zich rondom afspeelt en doen dromen naar meer aan de hand van een ruimtelijk georkestreerd parcours.

In 2021 vertegenwoordigde Bangkok Project Studio Thailand op La Biennale di Venezia met A house for Human and a House for Elephants en werd zijn werk gelauwerd met de Golden Madonnina Design Prize binnen de categorie sociale impact in Milaan.