28.07 > 02.08.2020

PLATFORM #3: Bert Puype

toont SOFIA CAESAR 'WORKATION'

"De dag dat ik voor het eerst het woord 'workation' hoorde, was ik aan het werk in een hangmat. Met mijn gsm googelde ik het woord, de vreemde optelsom van werk en vakantie. Resultaten kwamen tevoorschijn van witte mannen werkend in bed, in de hangmat, aan het strand. Ik was in Rio, aan m’n moeders huis, in de hangmat, aan het werk. De man in de foto op mijn telefoon lag in een hangmat, aan het werk. Mijn hoofd voelde erg zwaar dus liet ik het gewicht hangen. Terwijl ik losliet, trok de zwaartekracht me traagjes naar de grond. Na het vallen, viel mijn smartphone op de grond. Ik stelde me het tapijt in kantoren voor, veranderend in zand op een strand. Ik stelde me de golven voor die onze telefoons komen weghalen. Ik stelde me hun leven zonder ons voor."

Sofia Caesar (°1989, Rio de Janeiro, Brazilië)
Woont en werkt in Brussel sinds 2015.

Dinsdag 28 juli tot en met zondag 2 augustus 2020

Open van 14.00 > 18.00u

Vrije toegang

Bio

Bert Puype

°1994, Brugge [BE]

Bert Puype (°1994, Brugge) woont in Brussel en werkt in Antwerpen bij Axel Vervoordt gallery. Hij stelde als jonge curator tijdens zijn stage in 2018 een presentatie samen van werk van architectuurstudenten van Howest en leerlingen van verschillende Brugse scholen in de drijvende school ‘MFS III – Minne Floating School’ van NLÉ (Kunlé Adeyemi). Ondertussen is hij freelance curator van tentoonstellingen zoals ‘Seeing together: a synopsis’ i.s.m. LABORATORIUM/Color biolab. Met de tentoonstelling ‘objets trouvés – verloren voorwerpen’ herdacht hij het concept van tentoonstellen als medium en bracht zo een reeks interessante kunstenaars naar diverse plekken in de Brugse binnenstad.

verlorenvoorwerpen.org

Als u verder surft op deze website, stemt u in met het gebruik van cookies om de website optimaal te laten werken, maar ook om bezoekersstatistieken op te stellen. Voor meer informatie verwijzen we u naar ons cookiebeleid.