04.08 > 09.08.2020

PLATFORM #4: BLVRD

NODIGT UIT
Hennie Mahieu, Radwan Mohammed, Seth Muylle en Bert Verhoest

Op maandag 3 augustus opent in het platform 'atelier BLVRD'. Vier jonge kunstenaars gaan er 's avonds live aan het werk en toveren het paviljoen om tot hun persoonlijke werkplek. Hennie Mahieu, Radwan Mohammed, Seth Muylle en Bert Verhoest laten hun creativiteit de vrije loop en schilderen en knippen er op los. Nieuw en bestaand werk blijft de ganse week tentoongesteld tijdens PLATFORM #4. Kom binnenwandelen in het atelier, ontdek hun werk en het nieuwe magazine BLVRD 17.

Heb je de start van 'atelier BLVRD' (3.08, 17.00 > 22.00 u) gemist? Herbekijk dan de livestream en volg mee hoe de werken tot stand zijn gekomen: www.twitch.tv/triennalebrugge

Dinsdag 4 augustus tot en met zondag 9 augustus 2020

Open van 14.00 > 18.00u

Vrije toegang

Bio

BLVRD

°2018, Brugge [BE]

BLVRD Magazine is een gratis jongerenblad voor én door Brugse jongeren. Het bericht over wie en wat er leeft in de stad en dit met een focus op actief, creatief en ondernemend Brugge. De open redactie onder leiding van Sanne De Muynck (°1985, Brugge) brengt tweemaandelijks het laatste nieuws rond culturele evenementen, tentoonstellingen, jonge ondernemers, kunstenaars of artiesten en laat haar lezers de stad van onderuit ontdekken.

blvrdmagazine.com

Als u verder surft op deze website, stemt u in met het gebruik van cookies om de website optimaal te laten werken, maar ook om bezoekersstatistieken op te stellen. Voor meer informatie verwijzen we u naar ons cookiebeleid.