01.09 > 06.09.2020

PLATFORM #8: Joke Raes

NODIGT UIT

Che Go Eun, Nick Ervinck, Maartje Folkeringa, Inger Heeschen, Brecht Heytens, Stéphanie Leblon, Rebekka Löffler, William Ludwig Lutgens, Thibo Moreels, Sara Plantefève-Castryck, Mathias Prenen, Luth Lea Roose, Boy & Erik Stappaerts, Jonas Vansteenkiste, Robin Vermeersch en Tinne Zenner            

Joke Raes (°1983, Brugge) woont en werkt in Gent. Haar tekeningen, sculpturen en installaties ontstaan schijnbaar moeiteloos maar wie naderbij komt duizelt het van de detaillering: elk werk is met grote aandacht gemaakt, verraadt obsessie met het oppervlak en alles wat daarachter ligt. Haar organische beeldtaal is die van het amazonewoud, van de woekerende, wriemelende natuur waarin de mens één soort is te midden van alle andere. Met haar eclectische, tactiele materiaalgebruik probeert ze de grens tussen cultuur en natuur te op te heffen: de mens vervaagt in de natuur en de natuur verdwijnt door toedoen van de mens.

Dinsdag 1 september tot en met zondag 6 september 2020

Open van 14.00 > 18.00u

Vrije toegang

Bio

Joke Raes

°1983, Brugge [BE]

jokeraes.org

Als u verder surft op deze website, stemt u in met het gebruik van cookies om de website optimaal te laten werken, maar ook om bezoekersstatistieken op te stellen. Voor meer informatie verwijzen we u naar ons cookiebeleid.