URB EGG-café

Een nieuwe zomer betekent ook een nieuw URB EGG-café. Na de pakhuizen aan site DuPont (2015), de Gentpoort (2016), het Stationspark (2017) en de Poortersloge (2018), is het tijd om een nieuwe locatie te verkennen, en wat voor een.

Dit jaar landt het URB EGG-café pal in het centrum van de stad, voor de 150-jarige Koninklijke Stadsschouwburg. In de schaduw van het imposante cultuurhuis, kan je genieten van het bruisende stadsleven, even verpozen, deelnemen aan een van de gratis evenementen en uiteraard de dorst lessen.

Vandaag open 11.00 > 22.00 u

Ondersteund door Brouwerij De Halve Maan

Toegankelijkheid

Triënnale Brugge streeft naar een maximale, vlotte toegankelijkheid voor mensen met een beperking. Het URB EGG-café is rolstoeltoegankelijk. Blindengeleidehonden zijn toegelaten.

29 jun - 8 sep | maandag > zondag, incl. feestdagen: 11.00 > 22.00 u

Programma

Meer info

Deze zomer organiseren we tweewekelijkse Ontmoetingen die dieper ingaan op thema’s als kunst in de stad, solidariteit, gemeenplaatsen en stadsvernieuwing. We luisteren telkens naar drie gastsprekers: kunstenaars, architecten, schrijvers, performers, organisatoren of beleidsmakers, van binnen en buiten Brugge. In de namiddag kan je deelnemen aan de activiteit die op dit gesprek volgt.