Over onze sponsors

20240118 tribru banner Logos website am 01

Overheid – Subsidiënten

Mede dankzij de steun van Vlaanderen en Nationale Loterij is Triënnale Brugge 2024 een evenement dat mensen verenigt, kleur brengt in de stad en dialoog simuleert in onze samenleving.

Brugge

Met dank aan Stad Brugge. Triënnale Brugge is een initiatief van Stad Brugge en wordt mee mogelijk wordt gemaakt door hun werk voor en achter de schermen.

20240118 tribru banner Logos website am 02

Structurele sponsors

Als tweede grootste haven van Europa en motor van de circulaire economie en energietransitie bouwt Port of Antwerp - Bruges mee aan een duurzame wereld.

Artes Group werkt aan uitdagende bouwopdrachten en unieke werven. Als sterke speler op alle terreinen is geen project hen te moeilijk en hun Constructive People gaan er altijd vollenbak voor!

De Brugse brouwerij De Halve Maan, thuishaven van enkele biermerken waaronder Brugse Zot, combineert traditioneel brouwen in het stadscentrum met duurzame technieken in de innovatieve bottelarij net buiten de stad.

20240118 tribru banner Logos website am 04

Projectsponsors

Decleir Houtconstructies zorgt met houtskelet- of houtmassiefbouw in CLT, GL of magnumboard, deskundig (dak)timmerwerk, gevel- en terrasbekleding of binnenschrijnwerk op maat, voor een totaalaanpak van ruwbouw tot afwerking van elk project.

Bij Woodinnovation integreert men hout als constructiemateriaal nog dieper in het bouwproces door complete structuren volledig uit hout te produceren, zowel ruwbouw, dak, binnenwanden, vloeren - alles uit hout.

Steenbakkerij Vande Moortel is een van de belangrijkste fabrikanten in het topsegment van gevelstenen en dé referentie in de kleiklinkermarkt.

Met dank aan Gheysens Smart Lifting en Beton De Clercq.

Website logo banner am stimuleringsfonds

Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie NL is het cultuurfonds voor vormgeving, architectuur, digitale cultuur en de cross-overs daartussen. Als rijkscultuurfonds financieren we bijzondere en vernieuwende projecten, onderzoek en activiteiten van ontwerpers, makers en culturele instellingen in de creatieve industrie.

Logo Dhondt

Met vier generaties kennis, enthousiasme en vooral passie, brengt Dhondt een verzameling van de meest innoverende en up-to-date collecties op het gebied van gezellig tafelen, koken, decoratie en interieur. Ongeacht je stijl, van klassiek romantisch tot strak design, bij Dhondt vind je wat je zoekt.

Visit Bruges

Projectpartner

Dank aan onze partner Visit Bruges voor het vele werk voor en achter de schermen, het uitnodigen van de internationale pers en de coördinatie van de rondleidingen.

Website logo banner media am

Mediasponsors

Klara stimuleert de beleving van cultuur en klassieke muziek, maar ook van jazz, hedendaagse muziek, film- en wereldmuziek. Het biedt ook inzicht en verdieping op het gebied van kunst, geschiedenis, muziek en maatschappelijke thema’s.

Om te weten dat de wereld aan het veranderen is, daarvoor hoeft u geen krant te lezen. Maar om die veranderingen beter te begrijpen, leest u De Standaard. Steeds op zoek naar de antwoorden op de belangrijke vragen van deze tijd. Geschetst in een breed perspectief. Met de feiten en de cijfers, de inzichten en de verhalen achter de feiten.

Dezeen
is 's werelds meest invloedrijke architectuur-, interieur- en designtijdschrift. De missie is simpel: de agenda bepalen voor de wereldwijde architectuur- en designgemeenschap door het brengen van een zorgvuldig samengestelde selectie van de beste architectuur-, interieur- en designprojecten en nieuws van over de hele wereld.