Vrijwilligers TRIBRU24

Dag beste vrijwilliger van Triënnale Brugge!

Op deze verborgen webpagina kun je alle belangrijkste documenten en info terugvinden die relevant zijn voor jou als vrijwilliger. Je hebt hier enkel toegang toe door de link te gebruiken. Je vindt hier alle documenten terug van de briefings, contactgegevens en een antwoord op je al vragen. Aarzel niet om bij vragen of problemen contact op te nemen met je vrijwilligersverantwoordelijke.

Tip: zet deze pagina in je favorieten door rechts vanboven op de ster te klikken. Zo staat deze pagina opgeslagen vanboven onder je zoekbalk.

Data Meet&Greet

We willen jullie als vrijwilliger graag regelmatig bedanken. Zet daarom alvast volgende data in je agenda:

- donderdag 13 juni, vanaf 19u

- donderdag 12 september, vanaf 19u

We ontvangen jullie graag voor hapje en drankje in House Of Time. Op deze avonden overlopen we ook eens de voorbije weken en kunnen jullie ervaringen uitwisselen met elkaar. Meer info en inschrijvingen komen later nog.

Contact

Nora Dehaene
Nora.dehaene@triennalebrugge.be
+32 0474 98 98 18

Ruth Wauters
Ruth.wauters@bruggeplus.be

Infobox Medewerkers
Medewerkers@bruggeplus.be

Infobox Triënnale Brugge
Info@triennalebrugge.be

Medewerkersplatform

Veelgestelde vragen

  • Waar kan ik aanduiden welke shiften ik wil doen?

    Via het medewerkersplatform kun je onder ‘vacature’ de shiften vinden voor TRIBRU. Deze worden opgesplitst in de shiften van april-mei-juni, en de shiften van juli-augustus. Je shift is pas bevestigd wanneer je hiervan een mail ontvangt. De shiften staan open zolang de shift nog vrij is. Meer info in de handleiding.