Vrijwilligers TRIBRU24

Dag beste vrijwilliger van Triënnale Brugge!

Op deze verborgen webpagina kun je alle belangrijkste documenten en info terugvinden die relevant zijn voor jou als vrijwilliger. Je hebt hier enkel toegang toe door de link te gebruiken. Je vindt hier alle documenten terug van de briefings, contactgegevens en een antwoord op je al vragen. Aarzel niet om bij vragen of problemen contact op te nemen met je vrijwilligersverantwoordelijke.

Tip: zet deze pagina in je favorieten door rechts vanboven op de ster te klikken. Zo staat deze pagina opgeslagen vanboven onder je zoekbalk.

Data Meet&Greet

We willen jullie als vrijwilliger graag regelmatig bedanken. Zet daarom alvast volgende data in je agenda:

- donderdag 13 juni, vanaf 19u

- donderdag 12 september, vanaf 19u

We ontvangen jullie graag voor hapje en drankje in House Of Time. Op deze avonden overlopen we ook eens de voorbije weken en kunnen jullie ervaringen uitwisselen met elkaar. Meer info en inschrijvingen komen later nog.

Contact

Nora Dehaene/ Kato Dijckmans
Nora.dehaene@triennalebrugge.be
+32 0474 98 98 18

Ruth Wauters
Ruth.wauters@bruggeplus.be

Infobox Medewerkers
Medewerkers@bruggeplus.be

Infobox Triënnale Brugge
Info@triennalebrugge.be

Medewerkersplatform

Veelgestelde vragen

 • Waar kan ik aanduiden welke shiften ik wil doen?

  Via het medewerkersplatform kun je onder ‘vacature’ de shiften vinden voor TRIBRU. Deze worden opgesplitst in de shiften van april-mei-juni, en de shiften van juli-augustus. Je shift is pas bevestigd wanneer je hiervan een mail ontvangt. De shiften staan open zolang de shift nog vrij is. Meer info in de handleiding.

 • Wanneer en waar moet ik me inchecken?

  Het onthaal- en infopunt In&Uit is tevens ook het punt waar jullie je als vrijwilliger komen in- en uitchecken. Je doet dit telkens voor je eerste shift van de dag. Wanneer je dus twee shifts op een dag doet hoef je 's middags niet meer langs te komen. Na je laatste shift van de dag kom je je ook nog eens afmelden.

  - shift voormiddag: inchecken tussen 9u30 en 10u, uitchecken vanaf 14u

  - shift namiddag: inchecken tussen 13u30 en 14u, uitchecken vanaf 18u

  - shift avond Traumnovelle: inchecken tussen 17u30 en 18u, NIET uitchecken

 • Ik ben back-up, wat nu?

  Tijdens Triënnale Brugge 2024 werken we elke dag met twee back-ups, eentje in de voormiddag, en eentje in de namiddag.. In het medewerkersplatform kan je naast de 5 installaties ook kiezen voor de optie ‘back-up’. Als back-up ben je stand-by tot 10u30 (shift in de voormiddag), of tot 14u30 (shift in de namiddag)

  Wanneer je voor 10u30 of 14u30 geen telefoontje krijgt van de vrijwilligersverantwoordelijke, hoef je niet te komen werken, en word je dus ook niet betaald.

  Wanneer je wel een telefoontje krijgt voor 10u30 of 14u30, zal de vrijwilligersverantwoordelijke je meer info geven over de locatie, en word je wel betaald.

 • Ik kan door omstandigheden mijn shift niet opnemen, wat nu?

  Ben je ziek of kun je door omstandigheden je shift niet uitvoeren, bel dan zo snel mogelijk naar de vrijwilligersverantwoordelijke: +32 474 98 98 18. Je zal niet vergoed worden voor de shift die je zelf afzegt.

  Word je ziek tijdens een shift of voel je je niet goed, bel dan ook zeker de vrijwilligersverantwoordelijke. Zij zullen zorgen voor vervanging. Verlaat nooit je post zonder eerst iets te laten weten.

 • Waar kan ik meer info vinden over de kunstenaars en installaties?